Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Kamçatka’da Elizovsky iş bulma merkezinde bir kadın kulübü açtı

Birleşik Rusya, Kamçatka’da Elizovsky iş bulma merkezinde bir kadın kulübü açtı.

Birleşik Rusya, Kamçatka’da Elizovsky iş bulma merkezinde bir kadın kulübü açtı
REKLAM ALANI
15.10.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Kamçatka’da Elizovsky iş bulma merkezinde bir kadın kulübü açtı
2024,

Proje, partinin “Kadın Hareketi” ve bölgenin Çalışma Bakanlığı tarafından hayata geçirildi.
“Kadın Bölgesi” kulübünün ilk toplantısında 30’dan fazla katılımcı bir araya geldi – “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” aktivistleri, SVO katılımcılarının eşleri, yeni bir meslek bulmak, hayatta kendini gerçekleştirmek veya kaderini değiştirmek isteyen herkes .

Kamçatka Bölgesi Personel Merkezi ve Elizovsky İstihdam Departmanı temsilcileri, Kamçatka’daki istihdam olanakları, yarımadanın ekonomisinin gelecek vaat eden sektörleri ve merkez tarafından sağlanan destek önlemleri hakkında konuştu.

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” parti projesinin bölge koordinatörü Maria Belkina’ya göre , ülke çapında bu tür kulüplerin oluşturulması ve geliştirilmesi parti projesinin federal bir görevidir.

“İş bulma merkezi ve kariyer rehberliği departmanından uzmanlar konuşmalarında bir kadının potansiyelini ortaya çıkarmak için izleyebileceği yollara dikkat çekti. Psikologlara göre kadınların özelliği, duygusal başlangıçları ve iç uyum ihtiyaçlarıdır; erkeklerin aksine, aynı anda birkaç şey yapabilirler, bu nedenle kişisel gelişim ihtiyaçları çok alakalı ve talep görüyor” dedi Maria Belkina. .

Çok sayıda kadının çocukları ile geldiği etkinlikte minik misafirler için animatör eşliğinde oyun alanı düzenlendi.

Kamçatka Bölgesi’ndeki “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” kamu konseyi başkanı Yulia Minaeva, “Profesyonel psikologlar, evde yapılabilecek basit ve etkili egzersizleri gösterdikleri bir ustalık sınıfı düzenlediler” dedi .

 

Hoparlör
Belkina Maria Aleksandrovna
Belkina Maria Aleksandrovna
KGOBU “Petropavlovsk-Kamçatka yetimler ve engelli ebeveyn bakımı olmadan bırakılan çocuklar için yatılı okul”, müdür
#Kamçatka bölgesi
#Belkina
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#partiprojeleri
#bölgeler
#kadın kulübü
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/na-kamchatke-edinaya-rossiya-otkryla-zhenskij-klub-pri-elizovskom-centre-zanyatosti

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.