Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Andrey Turchak: MGER tanınabilir, bağımsız ve etkili bir güç haline geldi

Andrey Turchak: MGER tanınabilir, bağımsız ve etkili bir güç haline geldi
REKLAM ALANI
19.11.2023
A+
A-

Andrey Turchak: MGER tanınabilir, bağımsız ve etkili bir güç haline geldi

2023

Bugün organizasyon kuruluşunun 18. yılını kutluyor
Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri, bu yıl ilk ön cephe hücresinin Kuzey Askeri Bölge bölgesinde açılmış olması ve savaşçıların Genç Muhafızlara katılması, bu örgütün gerçek otoritesinden söz ettiğini belirtti.

“Bu sadece cephenin korkutucu olmadığı bir savaş birimi. Bu, yürekli olan, insanların acılarını, sıkıntılarını paylaşan, onlara sempati duyan, yardım eden, mücadele eden bir birliktir. Oğullarımız ve kızlarımız her zaman en sıcak, en zor noktalarda, her zaman olayların en yoğun noktasındadırlar. Bu özellikle pandemi sırasında ve ardından Kuzey Askeri Bölgesi’nin başlamasıyla belirginleşti” diye vurguladı Andrey Turchak .

Bugün 100’den fazla MGER aktivistinin özel harekât bölgesinde ülkeyi savunduğunu da sözlerine ekledi.

“İnsani misyonumuzdan üç binden fazla gönüllü geçti. MGER, 18 yıldır çok sayıda yetenekli yönetici, lider, politikacı ve gönüllü yetiştirdi. Ama bu artık partinin personel rezervi değil, bizim acil müdahale gücümüzdür. Kökenlerde duran adamları içtenlikle tebrik ediyorum. Bugün organizasyonda çalışanlar. Yalnızca ileri, yalnızca Zafere!” – Andrey Turchak özetledi.

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#Genç gardiyan
#MGER
#18 yıl
#18. yıl dönümü
#tebrik
#gönüllüler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-mger-stala-uznavaemoj-samostoyatelnoj-i-vliyatelnoj-siloj

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.