Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “BİZ GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ”

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “BİZ GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ”
REKLAM ALANI
05.07.2021
A+
A-

Göreve geldiğinden bu yana Harran için seferberlik ilan eden MHP Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, gece gündüz demeden ilçe halkıyla bir araya geliyor, yaralara derman olmak için yoğun çaba gösteriyor. Gece saatlerine kadar Harranlı hemşerileriyle buluşan Başkan Özyavuz, “Biz gücümüzü milletten alıyoruz” diyerek vatandaşlarla olan gönül bağlarını hiç koparmadıklarına işaret etti.

Harran’a hizmet yolunda dur durak demeden çalışmalar içerisinde olan MHP Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, vatandaşlarla olan diyaloguyla da dikkat çekiyor. İlçe halkının refahı için proje üretip kısa sürede bu projeleri hayata geçiren Başkan Özyavuz, sık sık Harranlı hemşerileriyle buluşup istek, talep ve öneri dinliyor, anında müdahalelerle ilçede yaşam standartlarını yükseltecek adımlar atıyor.

Gecenin geç saatlerine dek hanesinde ilçe halkını misafir eden Başkan Özyavuz; “Bizim için yerin ve zamanın önemi yok. Hafta içi olduğu gibi hafta sonu da halkımızla iç içeyiz. Biz gücümüzü milletten alıyoruz. Dolayısıyla vatandaşlarımızla olan gönül bağımızı hiç koparmadık. Bundan sonraki süreçte de halkımıza hizmet yolunda prensiplerimizden ödün vermeden, öncelik Harran ve Harranlı hemşerilerimiz diyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Başkan Özyavuz’un hanesine misafir olan muhtar ve vatandaşlar ise, taleplerine hızla olumlu cevap vererek yaşadıkları sorunlara neşter vurduğu için Başkan Özyavuz’a teşekkürler ettiklerini söyledi.

MURAT ÖZYAVUZ -HARRAN

REKLAM ALANI