Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE’DE SELİN İZLERİ DIŞ CEPHE BOYAMA ÇALIŞMALARIYLA SİLİNİYOR

HALİLİYE’DE SELİN İZLERİ DIŞ CEPHE BOYAMA ÇALIŞMALARIYLA SİLİNİYOR
REKLAM ALANI
03.04.2023
A+
A-

 

 

 

 

HALİLİYE’DE SELİN İZLERİ DIŞ CEPHE BOYAMA ÇALIŞMALARIYLA SİLİNİYOR

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından selin izlerinin silinmesi için mahalle mahalle yürütülen dış cephe boyama çalışmaları Süleymaniye Mahallesinde devam ediyor. Periyodik olarak çalışmaları yürüten ekipler, dış cephenin ardından hanelerin içini de boyayacak.

Bir 4 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla selin izlerini silmek için canla başla çalışan ekiplerin mesaisi sürüyor.

Bir 4 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Selden en çok etkilenen 14 mahallede çalışmalar hummalı bir şekilde yürütülürken, sel nedeniyle zarar gören ev ve iş yerlerinde kısa süre içerisinde çalışma başlatıldı. Temizlik çalışmalarının ardından oluşturulan boyama ekipleriyle mahallelere giren Haliliye Belediyesi, selin izlerini silmek için dış cephe boyama çalışmalarını yürütüyor. Karşıyaka Mahallesi ile başlayan dış cephe boyama çalışmaları, selden etkilenen bir diğer Süleymaniye Mahallesiyle devam ediyor. Mahallelerde periyodik olarak devam eden çalışmalarla ilk olarak dış cepheleri boyayan ekipler, daha sonra hanelerin içini de boyayacak.
Öte yandan, ilçe genelinde yaşamın normale dönmesi için canla başla yürütülen çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması ve ilk günkü görünümlerine kazandırılması hedefleniyor.

Bir 2 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.