Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hannover’de ticari fuarlar DOMOTEX ile yeniden başlıyor

Hannover’de ticari fuarlar DOMOTEX ile yeniden başlıyor
REKLAM ALANI
24.09.2021
A+
A-

Hannover’de ticari fuarlar DOMOTEX ile yeniden başlıyor

Değerli Sektör Profesyoneli,

13-16 Ocak 2022’de Hannover’de gerçekleşecek olan halı ve zemin kaplamalarının lider fuarı DOMOTEX’i, sektör heyecanla bekliyor!

Türkiye’den 145 firmanın başvurusu olan DOMOTEX’te, yabancı firmalardan Oriental Weavers, Associated Weavers, Ragolle, Euro Tapis, Beaulieu, Condor, Lano, American Floorcovering Alliance gibi önemli isimler de yerlerini alacaklar.

Sektörden Haberler
Almanya Aşağı Saksonya eyaletinin yeni Corona düzenlemesi ile, ticaret fuarlarının düzenlenmesi mümkün hale geldi. DOMOTEX’in düzenlenmemesi gibi bir ihtimal de bu nedenle söz konusu değildir.
Fransa’nın Paris şehrinde düzenlenen dekorasyon fuarı Maison & Objet de, 1 yıl aradan sonra geçtiğimiz hafta yeniden katılımcı ve ziyaretçileriyle buluştu.
Her yıl Ocak’ta hemen DOMOTEX fuarı öncesinde gerçekleşen ve ortak ziyaretçi gruplarımızın da olduğu Heimtextil fuarı da yine 11-14 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşiyor olacak.

 

Sektör için önem icra eden bu fuarların yeniden katılımcı ve ziyaretçileriyle buluşuyor olması bizleri de çok sevindirmektedir.

​13-16 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleşecek DOMOTEX’i sabırsızlıkla bekliyor ve nihayet sizi burada Hannover Fuar Alanı’nda bizzat ağırlamayı umuyoruz!
Saygı ve Sevgilerimizle,

 

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş

Büyükdere Cad. Şarlı İş Merkezi No:103 B Blok Kat:5 34394 Mecidiyeköy – Şişli / İstanbul
Marka: DOMOTEX
Mersis No: 0457054633600014
Tel.: +90 212 334 69 00

Söz konusu ticari e-posta, Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik’in 6. maddesinin 3. Fıkrasına dayanılarak veya elektronik ticari ileti alımına onay vermiş olmanız nedeniyle gönderilmiştir.

Gönderim listemizden çıkmak için buraya tıklayınız.

REKLAM ALANI