Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Saca Grup restaurantlarında misafir olmanın farkını ilk girdiğiniz anda hissedebiliyorsunuz

Saca Grup restaurantlarında misafir olmanın farkını ilk girdiğiniz anda hissedebiliyorsunuz
REKLAM ALANI
06.11.2021
A+
A-

TAZE BALIK VE NEFİS MEZELERİN ADRESİ, SACA BALIK

Geçtiğimiz sene açılan Saca Marin Kalamış; geniş balık seçenekleri, nefis mezeleri ve hizmet kalitesi ile kısa sürede kendini göstererek Anadolu Yakasının en sevilen restaurantlarından biri olmayı başardı.

Saca Grup kalitesiyle hizmet veren Saca Marin, pandemi sürecinde açılmasına rağmen; taze ve lezzetli menüsü, şık ambiansı ve kaliteli hizmeti ile kısa sürede müdavimlerini oluşturdu.

Geniş bir alana sahip Saca Marin’de Covid-19 önlemleri en sıkı şekilde alınırken, temizlik, hijyen ve özenli hizmeti ilk göze çarpan detayları oluşturuyor.

Taze balık seçenekleri, günlük hazırlanan nefis mezeleri, vale hizmeti, çocuk ve hayvan dostu yaklaşımıyla misafirlerini ağırlayan Saca Marin, paket servisi hizmeti ile de nefis lezzetlerini kendi konforunda yaşamayı tercih edenlere de kolaylık sağlıyor.

Günlük hazırlanan mezelerden, alternatifli pişirme seçenekleri olan ara sıcaklara, mevsim balıklarının en iyilerini, lezzete vurgu yapacak şekilde hazırlamaya kadar pek çok alternatif sunan Saca Marin; geleneksel lezzetleri yeni nesil lezzet anlayışı ile yorumlayarak fark yaratıyor.

Mevsimin en lezzetlileri lüferin, kalkanın, toriğin; palamut, tekir, barbun, yayın ve palamutun tadına varmak için öğlen ve akşam yemeği seçeneklerinize mutlaka Saca Marin’i de eklemelisiniz.

Saca Grup;

Saca Ocakbaşı ile Fenerbahçe’de yeni nesil ocakbaşı kültürünü oturtan Saca Grup; Moda’daki şubesinden sonra Kalamış’ta açtığı balık restaurantı ile büyümeye devam ediyor.

Geleneksel lezzetleri, yeni nesil menüsü ve temiz hizmet kalitesiyle sunmayı ilke edinen Saca Grup restaurantlarında misafir olmanın farkını ilk girdiğiniz anda hissedebiliyorsunuz

www.sacagrup.com

Saca Marin 0216. 338 59 59 / @sacamarin_

Saca Ocakbaşı Fenerbahçe 0216. 356 79 79 / @sacaocakbasi

Saca Ocakbaşı Moda 0216.337 02 58 / @sacamoda

REKLAM ALANI