Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
07.04.2023
A+
A-

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizin huzur ve güvenliği için adalet, sabır ve hoşgörü ile görevini yerine getirme gayretinde olan “Polis Teşkilatımız” başarıları ile bizleri onurlandırmış; iç ve dış düşmanlarımıza karşı sağlam duruşu ile de milletimize daima gurur vermiştir. Vatanı ve milleti uğruna canlarını sakınmadan görevlerini ifa eden tüm emniyet mensuplarının zorluğu ölçüsünde de şerefli bu görevlerini sonsuz bir vatan ve millet sevgisiyle yerine getirmekte olduklarını bilmekteyiz.

Köklü bir tarihe sahip olan Polis Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanmıştır.

Büyük fedakârlık, cesaret ve kahramanlıkla hizmet veren emniyet teşkilatımız, 178 yıldır misyon ve vizyonunu geliştirerek gücünü arttırmaya devam etmektedir. Huzur ve asayişi temin etmek, suçu önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren emniyet mensuplarımızın milletimizin ilgi ve destekleriyle gücüne güç katacağına inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin bekası ve milletimizin refahı için toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan Emniyet Teşkilatımızın 178 kuruluş yıl dönümünü kutluyor; başta bu aziz görevi yerine getirirken görev başında şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle; gazi ve emeklileri de minnetle anarken, halen bu ulvi görevi yerine getiren Polis Teşkilatı mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI