Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
09.04.2023
A+
A-

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü; milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlama görevini; zaman mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızla iç içe ve büyük bir özveriyle ifa eden Emniyet Teşkilatımızın 178. kuruluş yıldönümünü gururla kutlamaktayız.

Gücünü milletten ve kanunlardan alan Türkiye Cumhuriyetinin en köklü, en temel kurumlarından birisi olan Emniyet Teşkilatı, 178 yıldır hukukun üstünlüğü ilkesinden hareketle vatandaşlarımıza kanunlarla verilen hak ve hürriyetleri, kamu düzenini korumak, huzur ve güvenliği sağlamak için, çağdaş teknoloji, bilgi ve beceri ile donanmış olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Türk Polisinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için var gücüyle çalışacağına olan inancımı özellikle belirtmek istiyorum.

Halkımızın da kendisine duyduğu güvenin bilinci içerisinde tüm gayretleri ve millet sevgisiyle, ilimizin güven ve huzur şehri olmasında, mesai mefhumu tanımadan görev alan Emniyet teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Emniyet Teşkilatımız, güvenlik hizmetlerinin yanı sıra üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile eğitimden spora, kültür ve sanata dair birçok alanda, özellikle genç nesillerimizde farkındalık oluşturmaya çalışmaktadır.

Türk Polis Teşkilatımızın 178. yıldönümünü kutluyor, görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Başarılı çalışmalarla İlimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen görevi başındaki mesai arkadaşlarım ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI