Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

YEŞİLÇAM’IN EFSANE İSİMLERİ BU FİLMDE BULUŞUYOR

YEŞİLÇAM’IN EFSANE İSİMLERİ BU FİLMDE BULUŞUYOR
REKLAM ALANI
08.08.2021
A+
A-

BU FİLM ÇOK KORKUTACAK
YEŞİLÇAM’IN EFSANE İSİMLERİ BU FİLMDE BULUŞUYOR

Açıklama yok.

Rol aldığı filmleriyle bir döneme damga vuran Türk Sineması’nın efsane oyuncularından Devlet Devrim ve Zeynep Değirmencioğlu(Ayşecik)korku-komedi filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
MÜGE YMG Film Yapım tarafından çekimine başlanacak olan ‘Garip İnsan’ isimli korku-komedi filmi için start verildi. Türk Sineması’nın efsane isimlerinden Devlet Devrim ve Zeynep Değirmencioğlu başta olmak üzere, Murat Tekin, Yaşar Yılmaz, Yusuf Atasoy (Çocuk oyuncu), Serpil Örümcer, Kumru Köseler, Gülsüm Arife, Üstün, Refik Tekin, Mustafa Altınmakas, ve Akın Uğur olmak üzere birçok oyuncu rol alacak. Çatalca’da çekimlerine başlanacak olan filmin görüntü yönetmenliğini Ferhat Bahadır ve Müjdat Saylav yapacak. Filmin gişe rekoru kıracağını iddia eden yapımcı Yaşar Yılmaz, ’Muhteşem bir hikaye beyaz perdeye aktarılacak. Bir birinden başarılı oyuncuların yer alacağı bu film hem düşündürecek, hem korkutacak, hem de güldürecek’ dedi.

 

REKLAM ALANI