Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Andrey Isaev: İşsizlik yardımları, Birleşik Rusya istihdam yasasına uygun olarak yıllık olarak endekslenecek

Andrey Isaev: İşsizlik yardımları, Birleşik Rusya istihdam yasasına uygun olarak yıllık olarak endekslenecek
REKLAM ALANI
22.11.2023
A+
A-

Andrey Isaev: İşsizlik yardımları, Birleşik Rusya istihdam yasasına uygun olarak yıllık olarak endekslenecek

2023

Devlet Duması belgeyi 17 Kasım’da yapılacak genel kurul toplantısında ele alacak
İş Kanunu çerçevesinde istihdam hizmetinin modernleştirilmesi kararı alındı. Partinin Duma fraksiyonunun başkan yardımcısı Andrei Isaev, Devlet Dumasının genel kurul toplantısına yaklaşırken , geçen yıl Birleşik Rusya’nın önerisi üzerine 17 bölgede istihdam merkezlerinin modernize edildiğini söyledi .

“Bütçede yapacağımız değişikliklerle gelecek yıl 17 bölgemiz daha modernizasyona girecek. İhtiyaç sahibi nüfusun yeniden eğitilmesi ve yeniden eğitilmesi gibi temel istihdam programları için ek fonlar tahsis edilmiştir. Bu aynı zamanda Birleşik Rusya’nın bütçesinde yaptığı bir değişikliktir” dedi.

Parlamenter, bugünkü toplantıda işsizlik yardımlarının yıllık enflasyon seviyesine endekslenmesine ilişkin değişiklikleri de ele alacaklarını vurguladı. Ülkemizde ilk kez böyle bir kural getiriliyor.

Daha önce Devlet Dumasının Birleşik Rusya’nın istihdam yasa tasarısını ilk okumada onayladığını hatırlatalım. İstihdam hizmetlerinden yararlanabilecek vatandaş kategorilerini genişletecek ve gençler için ek istihdam fırsatları açacak.

Tasarı ayrıca, işini kaybeden kişiler için iş arama, profil oluşturma, psikolojik hazırlık ve uyum için bireysel planların oluşturulmasını da öngörüyor. İkinci okumada serbest meslek ve platform istihdamını düzenleyecek bir yasa tasarısı hazırlanacak.

Hoparlör
İsayev Andrey Konstantinoviç
İsayev Andrey Konstantinoviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması’ndaki BİRLEŞİK RUSYA hizip başkan yardımcısı
#Isaev
#fatura
#iş
#Devlet Duması
#ER grubu
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-isaev-posobiya-po-bezrabotice-budut-ezhegodno-indeksirovatsya-v-sootvetstvii-s-zakonom-edinoj-rossii-o-zanyatosti

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.