Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiye, AK Parti ile İstikrardan Taraf Olacak

Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiye, AK Parti ile İstikrardan Taraf Olacak
REKLAM ALANI
20.03.2024
A+
A-

Bülten No: 069 20 Mart 2024

Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiye, AK Parti ile İstikrardan Taraf Olacak

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri, mahalle gezileri, ev toplantıları ve seçim irtibat ofislerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

Eyyübiyelilerle buluşmasına, ilçenin önemli bir esnaf kesimi olan Oto Galericiler Sitesi ile devam eden Başkan Mehmet Kuş, esnafa hayırlı işler dileyerek ramazan aylarını tebrik etti. Başkan Kuş’u iş yerlerine davet ederek seçimlerde başarılar dileyen esnaf da, sitelerinin ihtiyaç ve taleplerini başkan Kuş’a aktardı. Ziyareti süresince yüzlerce esnafı iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Kuş’a oto galericiler esnafı da teşekkür etti.

 

 

İftar sonrası çalışmalarına ev toplantılarıyla devam eden Başkan Kuş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Moğal ve meclis üyeleriyle birlikte Eyüpnebi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. İmam Ayrıç’ın ev sahipliğinde yapılan ev toplantısında konuşan Başkan Mehmet Kuş, iki yıllık pandemi kısıtlamaları, deprem ve sel felaketleri gibi zorlu süreçlere rağmen Eyyübiye için verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini belirterek, yeni dönemdeki projelerini paylaştı. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Kuş, “1 Nisan sabahı itibariyle Eyyübiyelilere verdiğimiz sözleri yerine getirmeye, projelerimizi birer birer gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Eyyübiyelilerin duası ve desteğiyle birlikte evellallah diyerek yol almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Resim

Eyüpnebi Mahallesi’ndeki ev toplantısının ardından belediye meclis üyesi adayı Hacı Keser’in seçim ofisine geçen Başkan Kuş ve Moğal, burada da vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunan Başkan Kuş, Eyyübiyelilerin 31 Mart gecesi büyük coşku yaşayacağını ve istikrardan yana oy kullanarak geleceğe koşmaya devam edeceğini ifade etti.

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/K2QPCyUC33M
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-P6cyVqLHUO

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.