Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” öğrenciler için Başkurdistan Devlet Meclisi’ne gezi düzenledi

REKLAM ALANI
28.04.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” öğrenciler için Başkurdistan Devlet Meclisi’ne gezi düzenledi
2024

Rusya Parlamentarizm Günü’ne denk gelecek şekilde zamanlanmıştı
Devlet Meclisi temsilcileri Cumhuriyet Kurultayı’nın yapısı hakkında konuştu. Ufa Motorlu Taşımacılık Koleji’nde Tümgeneral M. Shaimuratov’un adını taşıyan Birinci Ayrı Gençlik Ordusu Alayı DOSAAF Rusya’nın öğrenci şirketini parlamentonun yapısı ve faaliyetleri, milletvekillerinin çözdüğü işlev ve görevlerle tanıttılar, deneyimlerini paylaştılar ve cevapladılar. sorular. Müzede konuklar, Devlet Meclisi’nin gelişimine katkıda bulunan efsanevi şahsiyetler hakkında bilgi aldı.

Toplantıya Kamu Güvenliği, Hukuk ve Düzen ile Yargı Sorunları Komitesi Başkanı Farit Gumerov , Bilim, Eğitim, Kültür, Gençlik Politikası ve Spor Komitesi Başkanı Aibulat Khazhin , Kamu Güvenliği Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı, Hukuk, Düzen ve Yargı Sorunları Viktor Gurye ve Kamu Gençlik Odası Başkanı Zarina Gazizova .

Birleşik Rusya Kadın Hareketi koordinatörü Svetlana Turazyanova, “Toplantının girişimler, erkeklerin kişisel gelişimi için bir teşvik olacağına ve belki de bazılarının gençlik parlamentosuna girmek isteyeceğine eminim” dedi. Başkurdistan .

Hoparlör
Turazyanova Svetlana Vladimirovna
Turazyanova Svetlana Vladimirovna
Devlet Meclisi Yardımcısı – VI. Toplantısı Başkurdistan Cumhuriyeti Kurultayı
#Başkurdistan Cumhuriyeti
#bölgeler
#partproje
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#gezi
#öğrenciler
#Devlet meclisi
#Turazyanova
#Gümerov
#Khazhin
#gurye
#Gazizova
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/zhenskoe-dvizhenie-edinoj-rossii-organizovalo-ekskursiyu-dlya-kadetov-v-gossobranie-bashkortostana

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.