Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Novosibirsk’te Tüm Rusya çocuk bahçesi basketbolu 3×3 festivalinin finalini düzenleyecek

Birleşik Rusya, Novosibirsk’te Tüm Rusya çocuk bahçesi basketbolu 3×3 festivalinin finalini düzenleyecek
REKLAM ALANI
07.12.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Novosibirsk’te Tüm Rusya çocuk bahçesi basketbolu 3×3 festivalinin finalini düzenleyecek
2023,

“Çocuk Sporları” parti projesi kapsamında 7-10 Aralık tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.
Festivale 30 bölgeden 26 kız ve 27 erkek takım katılacak.

Yarışmanın belediye ve bölgesel etapları sonbaharda ülke genelinde gerçekleştirildi. Bu yıl 2009-2010 doğumlu kız ve erkek takımların katılımına izin verildi.

33 bölgede gerçekleştirilen belediye etaplarına 1.198 erkek ve 868 kız takımı olmak üzere toplam 9 binden fazla genç katıldı.

Bölgesel etaplar 41 bölgede gerçekleştirildi. Erkeklerden oluşan 474 takım ve kızlardan oluşan 306 takımdan oluşan toplamda 5,5 binin üzerinde genç basketbolcu yer aldı.

“3×3 çocuk bahçe basketbol şenliğimizin bölgeler tarafından desteklenmesinden mutluluk duyuyorum. Festivalin en aktif ve yaygın belediye ve bölgesel sahneleri Irkutsk bölgesi, Mordovya Cumhuriyeti ve Kurgan bölgesinde gerçekleşti. “Çocuk Sporları” parti projesinin federal koordinatörü Irina Rodnina, “Kazananların unvanı için Novosibirsk’te şiddetli bir mücadelenin yaşanacağını düşünüyorum” dedi .

“ Çocuk Sporları ” parti projesinin kitlesel okul ve bahçe sporlarının geliştirilmesini hedeflediğini hatırlatalım . Belediye, bölgesel, tüm Rusya ve uluslararası düzeyde yarışmaların düzenlenmesini ve düzenlenmesini, popüler sporlarda belediye okul ve bahçe liglerinin düzenlenmesini ve okul ve bahçe takımları arasında tüm Rusya festivallerinin düzenlenmesini sağlar. Çocuk Sporları projesinin alanlarından biri de spor salonları ve okul stadyumlarının yenilenmesi ve inşaatıdır.

Hoparlör
Rodnina Irina Konstantinovna
Rodnina Irina Konstantinovna
Federal parti projesi “Çocuk Sporları” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi Uluslararası İlişkiler Başkan Yardımcısı
#Novosibirsk bölgesi
#bölgeler
#partproje
#ÇocukSporu
#Festival
#yardbasketbol
#Rodnina
#son
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-novosibirske-edinaya-rossiya-provedyot-final-vserossijskogo-festivalya-detskogo-dvorovogo-basketbola-3h3

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.