Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” ve “Zafer Gönüllüleri” kampanyalarına, “Savaşın Ateş Resimleri” ve “Hatıra Mumu” ​​kampanyalarına bir milyondan fazla kişi katıldı.

“Birleşik Rusya” ve “Zafer Gönüllüleri” kampanyalarına, “Savaşın Ateş Resimleri” ve “Hatıra Mumu” ​​kampanyalarına bir milyondan fazla kişi katıldı.
REKLAM ALANI
22.06.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” ve “Zafer Gönüllüleri” kampanyalarına, “Savaşın Ateş Resimleri” ve “Hatıra Mumu” ​​kampanyalarına bir milyondan fazla kişi katıldı.
22 Haziran 2024

Rusya’da ve dünyanın 50 ülkesinde 223 ateşli tablo yakıldı, “Hafıza Mumu” kampanyası iki binden fazla siteyi kapsıyordu
Devlet Duma Sivil Toplumu Geliştirme Komitesi Başkan Yardımcısı, Zafer Gönüllüleri Hareketi Merkez Karargahı Başkanı, Birleşik Rusya Destekçileri Merkez Konseyi Başkanı Olga , eylemin Rusya’da ve yurt dışında bir milyondan fazla insanı bir araya getirdiğini söyledi. Zanko .

“Bu yıl aralarında Avustralya, Türkiye, Güney Afrika, Almanya, Hindistan, Mısır, İsrail, Moldova’nın da bulunduğu 50’den fazla ülkede hatıra mumları yakıldı. Her mum, atalarımızın, hayatlarını feda etmekten korkmayan, Anavatanlarını savunmak için ayağa kalkanların kahramanlıklarının bir hatırlatıcısıdır. Hem Nazi soykırımından acı çeken sivilleri, hem de arkadan zafere imza atanları hatırlıyoruz. Hayatımız ve hediyemiz için anıyor ve teşekkür ediyoruz” diye vurguladı.

Anma etkinliklerine Büyük Vatanseverlik Savaşı gazileri, gönüllüler, milletvekilleri ve kamu kuruluşlarının aktivistleri katıldı. Bölge sakinleri, aktivistlerle birlikte anıt komplekslerde ve anıtlarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak Kahramanların anısına saygı duruşunda bulundu. “Zafer Gönüllüleri”, savaşın ilk günlerinin görgü tanıklarının anılarını okudu: hikayeleri Nazi işgalcilerinin korkunç ve suç eylemlerini unutmamıza izin vermeyen ev cephesindeki işçiler, çocuklar, askeri personel.

“Görevimiz, dünyayı Nazizm’den kurtaran ve hem arkada hem de önde zafer kazandıran Sovyet halkının büyük başarısının anısını korumaktır. 22 Haziran, faşizmin yenilgisine giden yolumuzun başladığı trajediyle dolu bir gündü ve öyle de kalacak. Birleşik Rusya parti projesinin federal koordinatörü Alexander Khinshtein , Büyük Vatanseverlik Savaşı Kahramanlarına ve şu anda Anavatanımızın kutsal sınırlarını savunanlara, baş kaldıran neo-Nazizme karşı savaşanlara sonsuz zafer” dedi . Hafıza ”, Devlet Duma Bilgi Politikası Komitesi başkanı .

İlk ateş resimlerinden bazıları Uzakdoğu’da yakıldı. Petropavlovsk-Kamchatsky’de Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında ölenlerin anısına. Gönüllüler yanardağ ve vinç resimlerini şu yazıyla paylaştılar: “Kamçatka. Hatırlıyoruz!

Askeri Zafer Şehri Habarovsk’ta gönüllüler nehir zırhlı bir teknenin görüntüsünü yeniden yarattılar – bu gemi Amur denizcileri anıtının bir parçası. Dinyeper filosunun bir parçası olarak Sovyet-Alman cephesindeki savaş operasyonlarına katılan bu gemiydi.

Savaş sırasında çok sayıda Sovyet işletmesinin tahliye edildiği Altay Bölgesi, Rubtsovsk’taki İşçi Valor Şehri’nde ilk kez “ateşli bir resim” – bir ASHTZ-NATI traktörü – aydınlatıldı.

Irkutsk bölgesindeki Ebedi Alev anıtında yüzlerce lambanın arasından bir IL-4 bombardıman uçağı tasvir edildi.

Moskova’daki Zafer Müzesi’ndeki 10 bin mumdan Anavatan’ın kadın savunucusunun görüntüsü ortaya kondu. VDNKh’deki “Rusya” sergisinin topraklarında Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında arkada çalışan insanların görüntüleri ortaya çıktı.

Yeni bölgelerin sakinleri de şehitlerin anısını onurlandırdı. Melitopol’da mumlardan bir T-70 tankı yapıldı. Şehri kurtaran Kahramanların gömüldüğü Kardeşlik Mezarlığı anıtının yakınındaki bir kaide üzerine kuruludur. Kherson bölgesinde eylem iki şehirde gerçekleşti: Genichesk’te Vatanseverlik Savaşı Nişanı ve Skadovsk’ta bir tank sergilendi.

Belgorod’da bir tank resmi ve “Belgorod hatırlıyor” yazısını yayınladılar.

Bişkek’te “Zafer Gönüllüleri” kuşatma altındaki Leningrad sakinlerinin anısını onurlandırdı. Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında Kırgız SSR kuşatma altındaki şehirden 16 binden fazla insanı kabul etti.

Tacikistan’ın Tursunzade kentinde eylem düzenlendi. “Zafer Gönüllüleri” mumların üzerindeki yazıyı ortaya koydu: “Tacikistan hatırlıyor.”

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Vekili, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Zanko
#Khinstein
#tarihselbellek
#partiprojeleri
#bölgeler
#gönüllülerinzaferi
#stoklamak
#anmagünüveüzüntü
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-akciyah-edinoj-rossii-i-volontyorov-pobedy-ognennye-kartiny-vojny-i-svecha-pamyati-prinyali-uchastie-bolee-milliona-chelovek

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.