Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eyyübiye Belediyesi’nin Dev Tesisinde Üretim Başladı

Eyyübiye Belediyesi’nin Dev Tesisinde Üretim Başladı
REKLAM ALANI
20.02.2024
A+
A-

Bülten No: 021 19Şubat2024

Eyyübiye Belediyesi’nin Dev Tesisinde Üretim Başladı

 

 

 

 

Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Eyyübiye’de, yerel yönetim hizmetlerinin verimli ve planlı sağlanması amacıyla yapımına başlanan bir tesis daha hizmete alınmaya başladı.

 

 

 

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un projelendirdiği ve birkaç ay önce yapımına başlanan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü hizmet alanının ilk kapalı birimi faaliyete alındı.

 

 

İlçe genelindeki parklarda kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan bank, piknik masası, kamelya gibi açık hava mobilyalarının belediye personeli tarafından üretildiği atölye, malzeme ve makinelerin taşınmasıyla üretim yapmaya başladı.

 

 

Dışarıdan alım yapmak yerine kendi atölyesinde üretim yaparak ciddi miktarlarda tasarruf sağlayan Eyyübiye Belediyesi, aynı tesiste açık alanda kullanılan mobilyaların tamir ve bakımını da yapıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı bir mobil atölye de yerinde tamir ve bakımları gerçekleştiriyor.
Eyyübiye Belediyesi Sera Kent’in de bulunduğu eski havaalanı yakınında yapımına başlanan tesiste, atölyenin yanı sıra makine parkı ve fidanlık da yer alacak. Yemyeşil bir Eyyübiye sloganıyla çevreci faaliyetlerine devam eden Eyyübiye Belediyesi, yeşil alanlar için ihtiyaç duyulan süs bitkileri ve fidanları da kendi tesislerinde üretecek.

 

 

 

YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/yE7IhzuOCSU
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-fw20EqRriW

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.