Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Geleceğe Nefes Ol projesi ülke dışında da devam ediyor

Geleceğe Nefes Ol projesi ülke dışında da devam ediyor
REKLAM ALANI
11.09.2021
A+
A-

Geleceğe Nefes Ol projesi ülke dışında da devam ediyor

Orman Genel Müdürlüğü’nün Geleceğe Nefes projesi ülke dışında da devam etmektedir. Geleceğe nefes ol projesi kapsamında Irak’ın Musul Kentinden 12 kişilik heyet fidan yetiştirme ile ilgili teknik bilgi almak için Sakarya ve İstanbul’u gezdikten sonra Orman Genel Müdürlüğü’nden Dr. Işık Taşkıran’la birlikte Diyarbakır ve Mardin fidanlıklarında üretilen fidanlar hakkında bilgi almak için Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne geldiler. Programın ilk gününde Bölge Müdür yardımcısı Mehmet TAŞAN , Diyarbakır işletme Müdürü Metin Eratilla ve Mardin işletme Müdürü Siyamet Kaya ‘nın katılımları ile Diyarbakır Orman fidanlık müdürlüğüne gezdiler. Fidanlıkta yapılan çalışmalarını Fidanlık müdürü Davut Ayzit fidan yetiştiriciliği hakkında bilgiler verdi. Şanlıurfa Orman Bölge müdürü Cevdet ÇİÇEK’ de teşrif ederek yaptığı konuşmada iki ülke insanın kadimden beri bir ve beraber olduklarını bir vücudun azaları gibiyiz.

Açıklama yok.

Yapılacak ağaçlandırma çalışmaları ile her türlü teknik destek vereceklerini söyledi ve Misafirlere çeşitli hediyeler hediyeler takdim ettiler ekip kısa bir şehir gezisinden sonra Mardin’e hareket ettiler.

ABDULLAH YİĞİT- MÜSLÜM İLYASOĞLU -ANKARA

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI