Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tula’da Birleşik Rusya, SVO katılımcılarının çocukları için yaratıcı bir ustalık sınıfı düzenledi

Tula’da Birleşik Rusya, SVO katılımcılarının çocukları için yaratıcı bir ustalık sınıfı düzenledi
REKLAM ALANI
21.06.2024
A+
A-

Tula’da Birleşik Rusya, SVO katılımcılarının çocukları için yaratıcı bir ustalık sınıfı düzenledi

2024

Partinin halk destek merkezinde gerçekleşti
Gönüllü merkezinin aktivistleri ve Genç Muhafız temsilcileri, Tula sanatçısı Yulia Borisova’nın gelecekteki sokak grafitisinin prototipi olacak çizimlerin yapımı üzerine bir ustalık sınıfı düzenlediler . Bu etkinlik, bölgedeki sosyal açıdan önemli “Anlam Duvarları” projesinin yeni sezonunun başlangıcını işaret ediyor.

“Eylemin anlamı, yazarların yaratıcı ifadesinden çok daha geniştir. Sonuçta grafiti eskizleri, özel hayat hikayeleri olan çocukların ve ailelerin katılımıyla doğuyor. Anma ve Keder Günü arifesinde, Nazizmle savaşan savunucularımızın çocuklarının çizimleri, vatansever içerikli bir resim oluşturmaya yardımcı olacaktır,” diye vurguladı, parti projesinin bölgesel koordinatörü Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri Nikolai Vorobyov ” Tarihsel Hafıza ”, Tula Bölge Duması başkanı .

Vatanseverlik çiziminin 22 Haziran Anma ve Keder Günü’nde duvarlardan birine uygulanması planlanıyor.

“Anlam Duvarları” genç Tula sakinlerinin yurttaşlık konumlarını ifade etmelerine yardımcı olacak yaratıcı çalışmalar yaratmayı amaçlayan bir projedir. Küçük yazarların yalnızca gelecekteki grafitinin bir prototipini oluşturmaları değil, aynı zamanda görüntünün yüzeye aktarılmasında da yer almaları önemlidir. Küçük sanatçılar ve ebeveynleri, çalışmalarının sonuçlarını şehrin sokaklarında görmekten çok memnunlar,” dedi Birleşik Rusya gönüllü merkezi temsilcisi Pavel Astafiev , Tula bölgesi MGER bölgesel departmanının personeli .

Hoparlör
Vorobiev Nikolay Yuryeviç
Vorobiev Nikolay Yuryeviç
Partinin Tula bölge şubesi sekreteri, Gazprom Mezhregiongaz Tula LLC Genel Müdürü, Tula Bölge Duması Başkanı
#Tula bölgesi
#bölgeler
#Vorobiev
#Astafyev
#kamu destek merkezi
#Genç gardiyan
#MGER
#Usta sınıfı
#duvar yazısı
#Anlamlar Duvarı
#Yas GünüAnma Günü
#SVO katılımcılarının aileleri
#SVO katılımcılarının çocukları
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-tule-edinaya-rossiya-organizovala-tvorcheskij-master-klass-dlya-detej-uchastnikov-svo

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.